Eindejaarsdrukte bij traiteurs om alles klaar te krijgen: "Wel minder bestellingen dan met Kerst"

maa 30 Dec
slagerij Brabants RTV
© RTV

Bij culinaire slagerij Brabants in Herentals draait de eindejaarsperiode op volle toeren. Jelle Brabants en zijn vrouw Evy Wynens verwerken samen met hun team al meer dan 175 bestellingen, maar met een strakke planning in de hand hopen ze zelf nog te kunnen genieten van de feestdagen.

Een heerlijk stukje vlees, een fijn gerechtje, een lekkere fondue- of gourmet schotel. Bij slagerij Brabants in Herentals wordt de laatste hand gelegd om alle 175 bestellingen voor het eindejaar klaar te krijgen.

Jelle Brabants baat samen met zijn vrouw Evy Wynens culinaire slagerij Brabants uit in Herentals. Het versnijden en uitbenen van vlees doen ze zelf zodat we het beste kunnen bieden aan hun klanten vertellen ze. Dat gaat van fondue- of gourmetschotels tot klaargemaakte gerechten of gewoon een heerlijk stukje vlees.

En de laatste dag voor het nieuwe jaar belooft zoals altijd nog hectisch te worden. Want morgenmiddag sluit de gezinsslagerij al de deuren zodat het gezin zelf nog tijd heeft om te kunnen vieren.

Er is wel een opmerkelijk verschil in bestellingen ten opzichte van Kerstmis. Toen waren er zeker 500 bestellingen die ze in de slagerij moesten verwerken en nu maar 175… al is dat nog meer dan genoeg werk.