KV Mechelen morst met kansen en gaat onderuit bij Charleroi

don 28 Dec
KV Mechelen heeft gisteren zijn laatste wedstrijd van dit kalenderjaar niet winnend kunnen afsluiten. Het verloor op bezoek bij Charleroi met 3-1. Malinwa kwam al vroeg op achterstand na een doelpunt van Zorgane. Daarna scoorde Sylla op het half uur de 2-0 voor de Carolo's.

Pas in de tweede helft toonde KV Mechelen zijn ware gelaat en creëerde het enkele goede kansen. Norman Bassette scoorde de aansluitingstreffer met nog een kwart wedstrijd te gaan. Ondanks alle druk van de Kakkers, bleef Charleroi stand houden.

Doodsteek

In de allerlaatste minuut, minuut 99, maakte Zorgane het helemaal af. Charleroi komt nu op één punt van KV Mechelen. Zo staan de Maneblussers ook maar één puntje boven de play-downs.