Boeckenberg – Putse: 25-14

maa 2 Sep
korfbalclub
© Rechtenvrije stockfoto

Putse dat gepromoveerd is naar de Topleague moest al direct een uitwedstrijd spelen tegen een titelkandidaat Boeckenberg. Maar moest de korfbalclub een nederlaag incasseren. Boeckenberg begon het sterkst en kwam direct 2-0 voor.

Putse klampte nog even aan tot 3-2. Maar voor de rust bleek Bloeckenberg al een maatje te groot. Het liep uit tot 13-4 met de rust. Putse kwam als laatste uit de kleedkamers en begon volle moed aan de tweede helft. Putse kon in de eerste 10 minuten zelfs 1 doelpunt meer scoren dan Boeckenberg dat leidde naar een stand van 17-9.

Maar toen was Boeckenberg weer aan zet en liep verder uit. De score in de tweede helft was 12-10. De tweede helft was voor Putse een stuk beter. Maar de einduitslag 25-14 was wel zeer duidelijk.

Voor Putse scoorden: Michiel Smet (4 keer), Jill Bellekens, Diete Hendrickx, Nele Risch en Régis De Preter scoorden elk 2 keer, tenslotte scoorde Arne Beeck en Robbe Op de Beeck elk 1 keer.