KV Mechelen pakt uit tegen Charleroi

zat 31 Aug
Benito Raman voetbal KV Mechelen
© KV Mechelen

KV Mechelen heeft in eigen huis met 5-2 gewonnen van Charleroi. Charleroi was de ploeg in vorm en kon aan de leiding van het klassement komen. KV Mechelen moest het seizoen met een loodzwaar programma beginnen.

De eerste helft was een echte doelpuntenkermis. Al na 11 minuten opende Nikola Storm de debatten. Kempenaar Daan Heymans scoorde iets over het half uur de gelijkmaker voor Charleroi.

Niet veel later kwam KV Mechelen opnieuw op voorsprong via Mrabti. Maar 5 minuten voor rust kwamen de Carolo's weer langszij. Op slag van rust zorgde Nikola Storm, met zijn tweede van de middag, ervoor dat de thuisploeg toch met een voorsprong de kleedkamers in kon.

Na rust zorgde Schoofs voor de bevrijdende 4-2. En 10 minuten voor tijd opende nieuwe aanwinst Benito Raman zijn rekening voor KV Mechelen. Een deugddoende overwinning voor de Kakkers.