Westerlo is eerste leider na vlotte 3-0 zege tegen Cercle Brugge

maa 29 Jul
westerlo voetbal algemeen
© RTV archief

Timmy Simons heeft zondagavond zijn debuut als T1 van KVC Westerlo niet gemist. In 't Kuipje klopte Westerlo Cercle Brugge, de seizoensrevelatie van vorig jaar met een vlotte 3-0.

Op de openingsspeeldag in de Jupiler Pro League pakte Westerlo knap 3 punten na de thuiszege tegen Cercle Brugge. 'Westel' kwam in zijn eerste officiële wedstrijd onder Timmy Simons na achttien minuten op voorsprong via Lucas Stassin en het was diezelfde Stassin die tien minuten na rust de score verdubbelde: 2-0.

In die tweede helft gingen de Kemphanen helemaal op en over Cercle. Na 64 minuten zette Allahyar Sayyadmanesh de 3-0-eindstand op het bord. Westerlo is meteen de leider na de eerste speeldag.

Timmy Simons kwam voor het eerst aan de bak bij KVC Westerlo als trainer. Hij tekende een contract voor twee seizoenen.